Uppsats, uppsats, uppsats, vi älskar uppsats, och uppsats, med alla tillbehör! A.K.A. Tired Ramblings of an Optimistic Pessimist



Batterierna ska laddas med Remi ("kex för chokladälskare" - ni vet, de där som man aldrig fick ta tillräckligt många av när man var liten och det enda man fick äta i stora mängder var smaklösa (och onaturligt torra) Mariekex). På det två sockerbomber från T-Snabben (prisa gud för T-Snabbens läskpriser) och en nyligen avslutad Slevenlatte samtidigt som skräckblandad förtjusning över Windows 7 (Ultimate... har bara Professional, men i gengäld var det g r a t i s) gicks igenom i månadens datormagasin och uppsatspeppandet och konkurrensignorerandet togs upp i terminens första nummer av Studentliv till och med. Hepp. Här ska skrivas uppsats. Heja Word 2007 (och PDF-konverteraren som ficks att fungera efter en onormalt fiffig ominstallering från Doris sida). För att inte tala om att datorn installerade skrivaren automatiskt, medan min gamla bebis helt har tappat bort den.





Hunter on Ducati. Gonzo by Ralph Steadman.



Om någon kan tala om 1. Hur i hela friden man får sidnumreringen att börja på sida 4 i Word 2007 2. Varför BlueJ (BlåJaej) inte fungerar trots uppdatering av både den och JDKn 3. Varför ingen uppfunnit en lock out app. till facebook och myspace (i djungeln av totalt onödiga appar i form av FarmVille, MafiaWars, gifts mm mm mm i all oändlighet, finns det inte e n e n d a vettig människa?). Om någon kan svara på (minst) en av dessa frågor blir ni vardagshjälte för en dag. Resten av idag. Hittelön utlovas inte. Ehm. Men, uppsats ska skrivas!! Nu jävlar annammat ska det skrivas och vässas och Word 2007as så mycket det bara går (läs: tills *skiten* är färdig). Men, vi älskar Hunter S. Thompson och nyjournalistik, eller hur? Ja det gör vi!! Hot tamale, hot hot tamale, nu kör vi!! Yeeeeha! He. Hejdå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar