Det går bra nu.



Tentaplugg, bakad potatis med sallad, vitlökssmör och stekt kyckling till middag, pratandes i timmar med den bättre hälften samt extrainsatt matteövning på torsdag. Det går bra nu, kompis, det går bra nu. Oh yes.


Flejjvöö is the shit, people.

2 kommentarer:

  1. Kvinnahejhej, var det inte länge sen, så säg? Notera rimmet, visst satt det där det skulle? Oh yeah. Men i alla fall, nu till den oundvikliga frågan, hur svårt skulle du säga att det är att hitta studentboende i Stockholm om man inte står i någon form av bostadskö? Skulle vara bra att veta känner jag. Har nämligen insett att jag inte har råd att plugga fulltid i London - vilket suger ganska rejält - så därför får det kanske får bli journalistik eller konst eller filosofi eller liknande vid någon fakultet i staden vid havet. Höm. Jaja. Bostad? Vad tror du, KTH:arn?

    SvaraRadera
  2. Åh, plugga i London som skulle vara ännu mera underbart (i alla fall ett tag) än staden vid det stora blå! Stora och stora. He. Jaja, sånt är livet... Som den pessimistiska optimist jag är så skulle jag säga att det är nästintill omöjligt. Visst kan man ha tur, men annars krävs det många ködagar eller åtminstone 2 miljoner svenska riksdaler (vilket ofta leder till en hyra på 300 i månaden (!)). Mitt bästa tips är att du ställer dig i SSSBs kö (sssb.se) och hoppas på att de får några skolådor till övers när terminen dragit igång - ibland behöver man inte så många poäng. Det beror ju förstås på när du tänkt dig att börja plugga... lättast är att få bostad en bit in på terminen. Prova Vasakronan och Svebo när du ändå är igång. Det är vad KTH:arn tror... SSSB funkar för mig, och eftersom jag inte har några mille på fickan att undvara så får jag nog leva utan eget kök. Ehm.

    SvaraRadera