Better late than never.











Världen i korthet.

Matte är mitt liv. Med små avbrott av Slevenbaserade koffeinkickar (och i Slevens hemland får man INTE ekologiskt italienskt kaffe. Så det så.), märkessyende och andra underbara underbara saker som life throws at you. Och ja, jag är ett perfektionistsvin om alltid renskriver mina anteckningar. Jag hittade INTE bilden nedan med hjälp av allas vår vän Google.





Jag har aldrig älskat rosa (inte sedan jag var tre år i alla fall, och när man är liten bankar omgivningen in att pojkar är blå och flickor är rosa så det räknas inte. Bleh.), men den är ju faktiskt inte rosa! Hört talas om CERISE? Huh? HUH? Klart du har! Och den är INTE rosa - den är CERISE.





What else is new... mitt internet funkar fortfarande inte (alla säger efter mig: Ha. Ha. Ha. Ha. Not.). Åh! Gardell kommer till stan, eller... uhm, det sa man när man bodde i Limpan... faktum är ju att stackarn faktiskt BOR i den här stan... men hans turné startar i januari på Folkoperan i alla fall. Förhoppningsvis förhoppningsvis förhoppningsvis (håller all tummar och tår) kommer Personlig Parentes Ett och Personlig Parentes Två att vara där, lika upp över öronen som en liten Mjölbyblondin i hatt och trasiga jeans som skriker sig hes och förmodligen svimmar bara av att se en bild av Johan-ponken. Underbart. Åh, och Skype äger. Typ ALLT. Går inte att jämföras... någon som någonsin hört talas om att man kan prata med älsklingen på andra sidan jordklotet (i princip) utan att det kostar en spänn? Och ja ja, jag vet, otåliga parenteser får ge sig till tåls tills överparentes (den jag brukade bo med) har fått sin beskärda del... tillbaka till matten! Puss.

Cause I do assure you that I do adore you.

I don't know what's wrong or right, but I know what's worth a fight, the most radical thing is to do what your heart tells you to.



Klicka klicka klicka... inbäddning avaktiverad? Wtf? Klicka sa jag! ;p



Stryker, tänker, The Ark på repeat, hur kan underbara saker hända i en värld som är så grym? Passar sig inte alls i samma inlägg... makes no sense, smiling like a maniac still, well... hejdå.

"NINJAHH!!"

Late night ramblings vid en bärbar vars fläkt snart sagt godnatt för gott. Ah, underbara liv. Missa inte HÄR och HÄR#2. Speciellt inte HÄR#2... eller HÄR, för den delen.



MySpace status: New Peanut content (everybody say after me: HOLY CRAP!!) and new plans forming in my mind: www.perfectpeanut.com/webdesign.htm Accomplished/In Love/Crazy ;)

Mood: Happy!! (& a big bad ass *pink* smiley - where's da Like button..?)

Posted 21 seconds ago

Current FB status

...funderar starkt på att starta en grupp vid namn Våga Vägra Internet Explorer bara för att. När man måste brännmärka alla webbsidor i ens ägo med "Best viewed in Firefox" medan merparten av världen fortfarande använder IE - vad göra?

15 minutes ago · Comment · Like

Allt har sin tid

Vad var det jag sa? Omöjligt att hålla sig frisk när 50 pers sitter och hostar på varje föreläsning. Överväger att gå till ICA och införskaffa någon sorts oförskämt dyr glass bara för att, att ätas tillsammans med banan och självömkande kommunikations- och matematikstuderande. Kanske även utvidga den alltjämt exponentiellt växande tesamlingen.



Tålamod är en dygd, däggdjur. Allt har sin tid, och allt delande och ordkrigande och bubblande och allmänt underbart Primärt och Sekundärt Parentesande likaså. Puss.