Vitt te och i morgon börjar allvaret. Imorrn, däggdjur, imorrn.

CSN har tagit sitt icke-existerande förnuft till fånga och det blir löning på tisdag. Inte löning på fredag. Tisdag.



Snart är Doris fullvärdig medlem av Konglig Datasektionen på Teknis. Det ni. Snart, alltså. Tydligen är vi N0llan i en vecka till, även om man kan tycka att det är färdigschlemmat när man fått passerkort och tillgång till det kungliga byggets innersta dygnet runt. Fast väktarna uppskattar inte att man sover i datasalarna på nätterna...



Vitt te is the shit. I alla fall verkar det så. Visserligen har jag alltid tillräckligt med socker i för att dölja smakförnimmelserna av förgiftningsförsök, men ändå. Och ICA Gärdet hade visst inga kanelbullar, så det blev vanilj istället. Inte N0llans favoritkäk Korv Med Klägg. Vitt te och vaniljbulle. Efter fjärde dagen i rad med pastasås, med en helg av smörgåstårta i hemhemmastaden Limpan med parentesen och densammas födelsedag i mellan. Vissa Limpandjur verkar tycka att Personlig Parentes Två borde skriva mera, men när i hela friden ska jag ha tid med det? Sover hela nätterna, pluggar hela dagarna och pratar med älsklingen hela kvällarna... på något mirakulöst sätt har jag ätit frukost och lunch och ibland middag, åkt en sjuhelvetes massa tunnelbana och tåg och buss och lagat mat och städat och klarat en tenta också. Beundransvärt, eller? Kanske inte, men det känns bra, gott folk. Riktigt bra. Att parentesens födelsedagspresent blev så lyckad att den var värd vilsegående i Stockholms centrum och två besök på Waldemarsudde i stekande hetta samt trafikstockning i 40 minuter på buss med italienska turister utanför Dramaten gör ju inte tillvaron sämre.







Åh. Och Liptons nya (fast de inte är så nya längre) fina tepåsar av äldre tetrapacks tetraederform är ju av något material liknande en korsning mellan myggnät och finmaskig tvättpåse. Man lär sig något nytt varje dag.



Hej och hå och god natt. Imorgon börjar tre kurser bara så där. Tre föreläsningar på raken. Grattis världen och hej Fanta och Godis och Bullens Pastasallader. Puss.

1 kommentar:

  1. grattis till tentavinsten(?), att du klarade tenta helt enkelt. är mäkta stolt ^^ vem är älsklingen? har du börjat dölja saker för mig? huh? Huh?! HUH?!! men hur har nollningen varit? och hur är rummet? mmmm....bulle!

    SvaraRadera